Luottamuksellisuus

Pelitalo.fi:N TIETOSUOJAPERIAATTEET

Yleistä
Pelitalo.fi käsittelee henkilötietoja asiakkaidensa yksityisyyttä loukkaamatta. Noudatamme Suomen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyviä tietosuojaperiaatteita. Nämä tietosuojaperiaatteet koskevat sivustollamme asiakkaan suostumuksella keräämäämme tietoa.

Henkilötietojen käsittelyn tavoitteet
Pelitalo.fi:n keräämien henkilötietojen käsittelyn päämääränä on kehitellä pelejä kuluttajan mielipiteiden perusteella ja saada tietoa siitä, minkälainen on suomalainen pelikuluttaja. Pelitalo.fi:n internetsivujen kautta kysymiämme asiakkaiden henkilötietoja käsitellään mm. asiakkaiden tunnistetietoina sekä postin ja viestin lähettämistä varten.

Tietojen hankkiminen
Pelitalo.fi:n tietojen käsittely perustuu aina asiakkaan itse antamiin tietoihin.

Tietojen luovuttaminen
Pelitalo.fi ei luovuta henkilötietoja ilman asiakkaan suostumusta kolmansille osapuolille, ellei Suomen henkilötietolainsäädännöstä ja muista määräyksistä muuta johdu. Tietoja ei käsitellä eikä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Asiakkaan informointi
Pelitalo.fi täydentää, korjaa tai poistaa asiakkaan pyynnöstä tai oma-aloitteisesti epätäydellisiä tai virheellisiä henkilötietoja, joita on rekisteröity Pelitalo.fi:n internetsivujen kautta.

Tietosuojaperiaatteiden muuttaminen
Pelitalo.fi:n toiminnan ja palveluiden kehittämisen yhteydessä periaatteita muokataan ja päivitetään kulloisenkin tilanteen mukaiseksi. Pelitalo.fi Oy toivoo, että asiakkaat käyvät tarkistamassa uusimmat tietosuojaperiaatteet.

Yhteystiedot
Mahdolliset lisäkysymykset tai kommentit tietosuojaperiaatteista ja tästä sivustosta pyydämme osoittamaan tiedoista vastaavalle Ville Salmi (myynti(at)pelitalo.fi), joka pyrkii vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman perusteellisesti.

© Pelitalo.fi 2005

Jatka
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.
Tarkennettu haku
Pelitalo.fi
Löydät Pelitalon myös Facebookista!